Våga ta plats

11

Januari

Just idag vågar jag lite mer.

Några forskare gjorde ett experiment med gräshoppor och stängde in dem i upp-och-nervänt glas. När de sen tog bort glaset så fortsatte gräshopporna att hoppa lägre fastän de egentligen var fria att hoppa högt igen. På samma sätt vågar vi människor ibland mycket mindre än vad vi egentligen kan. Kanske för att någon har sagt till oss att vi inte kan eller borde.

Vad skulle jag vilja våga göra?


Jag skulle vilja våga att ta lite mera plats, jag är rädd ut av mig. Fast igår så tog jag modet till mig att gå till Sjukhusgruppen. Men det skulle föranmälas så jag satt kvar och höll i ett möte med en nykomling. Det var på hans första möte, och jag förklarade för honom hur AA fungerade. Jag hoppas att han kommer tillbaka. Det får jag se nästa onsdag, då kommer jag att vara där tidigare. Jag klappar mig själv på axeln, för att jag vågade att göra det.

 

I kväll så är det AA i Rågsved och det ska bli skönt. Det är det första Steget och det är det enda steget som du kan ta fullt ut. Att erkänna att jag har den här sjukdomen. Men jag måste fortfarande arbeta med min sjukdom.

Kommentera här: