Ge kärlek till dem runt dig

21

JUNI

Just idag är kärleken svaret.

Varför lever vi? Var kommer vi ifrån? Vad händer när vi dör? Livet är fullt av frågor och sällan har vi svar. Det enda vi kan vara riktigt säkra på är att kärleken alltid är svaret.

Vilken fråga vill jag ha svar på?


Det är inte bara i dag om du visar kärlek så får du kärlek tillbaka. Fast vad är kärlek, vi måste se skillnad på sex och kärlek. Klart att vi ligger med varandra ut av kärlek. Fast vi kan visa kärlek utan att ligga med varandra. Vi kan ju inte ha samlag med alla runt imkring oss. Vi ska ha en partner som vi idkar samlag med, och det är för att föröka oss.Jag är för gammal nu för att skaffa barn, eller kvinnan som jag är tillsammans med har ju också nått den åldern att hon inte kan få barn. Det är tråkigt, fast då får jag ge min kärlek till andra barn i stället.

 

Kärlek kan vara att hålla upp dörren till någon annan. Att lyssna på sina medmänniskor och kanske ge råd. Att hjälpa sina medmänniskor. Inte tro att jag klarar allt själv. Att våga be om hjälp.
Ja jag kommer ju i från en bra familj trots att de drack. De var inga slag från mina föräldrar. Det var nog mest svek. Ja frågorna som ställs är svåra att få svar på. Det är klart att jagvill ha svar på frågan om jag duger somjag är? Fast det är en dum fråga. Det är klart att jag duger som jag är. Fast jag vet att jag vill ju höra det hela tiden. Jag är bekräftelsetorsk.
I dag är det sista dagen den här veckan, och jag ska promenera hem. I kväll ska jag öppna AA mötet i Rågsved klockan 19:00 och hoppas att jag får sällskap ut av någon.

USA:s galna pressident

20 juni

”Denna nolltolerans är grym. Den är omoralisk. Och den krossar mitt hjärta”

Laura Bush i Washington post om hur Trumpadministrationen separerar små barn från sina föräldrar för att stoppa migrationen.


 

Jag undrar hur Trumps egna barndom såg ut. Enligt DN så var han en mobbare som ung. Ja det kan ju förklara saken. Till och med hans fru ogillar det. Ja det liknar ju nästan nazismen koncentrations lägrena under andra världskriget. Hur ska de kunna stoppa Donald Trumps framfart. Världen tröttnar mer och mer på den mannen

Lev gott

 
 Dagens Bibelord den 19 juni
 
Jag skall stänka rent vatten på er, så att ni blir rena. Jag skall rena er från all er orenhet och från alla era avgudar. Jag skall ge er ett nytt hjärta och låta en ny ande komma in i er. Jag skall ta bort stenhjärtat ur er kropp och ge er ett hjärta av kött. Jag skall låta min Ande komma in i er och göra så att ni vandrar efter mina stadgar och håller mina lagar och följer dem.
 
Hesekiel 36:25-27
Jag är inte så mycket för lagar. Alla får ha sina egna Gudar.Jag har ju ett öppet sinnelag och jag vet ju inte vilken Gud jag följer, eller jag följer nykterhetens Gud. Alltså den gemenskap som jag går på. I kväll är det ett möte. Jag har försökt att översätta början på den engelska stora röda bok. Alla har vi vår egna tro.
Även Koranen har en daglig text. Så belönar Vi dem som gör det goda och det rätta - Koranen As-Saffat, vers 80
 Ja vad är det som är rätt och vad är det som är fel.
Både Kristus och Allah är ju var och ens tro, det beror ju på vem som man frågar vem som är den rätta Guden. Det är där många strider har uppstått. Min Gud är Godhetens Underbara Drivkraft. Är du god mot dina med människor är de förhoppningsvis goda tillbaka.