En bok som jag ville leva i

Det finns böcker som har samma plats i vårt liv som föräldrar och älskare och lidelsefulla äventyr.

                                                                                                                                      Ralph waldo Emerson


 

Ja jag älskar böcker. Den bok som påverkade mig mest i min ungdom var väl Jack ut av Ulf Lundell. Jag försökte efterleva som han hade gjort, då jag söp och missbrukade canabis. Vill försöka skriva en liknande bok. Nu försöker jag efterleva AA:s stora bok. Eftersom jag har tagit avstånd ut av mitt tidigare liv. Men jag har ju levt det.

Till och med vår stadsminister

Dagens citat

 

”Jag var ett fosterbarn”

                       Stefan Löfven  (S)

 

När han inleder sitt tal i FN:s generalförsamling i New York

 
 
 
Fast jag förstår inte att han inte hjälper de utsatta mera här i Sverige nu mera. Klart att vi ska hjälpa alla flyktingar, men vi måste även ta hand om våra egna.också. Det är inte rasistiskt att vi alla ska må bra. SD kan ha rätt i många saker, men för att inte alla Svenskar har det bra, så beror det inte på de som flyr hit. Men är det folk som kommer hit och inte sköter sig så har de inget här att göra. Men det beror inte på alla flyktingar. Det finns många som kommer hit, som sköter sig. Ta väl hand om de som har vart tvugna att fly i från sitt hemland.

Min Gud

28 September
Gud sa till folket: Jag är Herren, din Gud, som förde dig ut ur Egypten, ut ur slavlägret. Du ska inte ha andra gudar vid sidan av mig.
2 Mos 20:1-21

Jag har ändå min Gud och det är Gemenskapens Underbara Delningar, eller Godhetens Underbar Drivkraft. Ja du kan döpa din Gud till vad du vill. Jag har en Högre kraft som jag kan kalla för Gud. Men för den skull är jag inte fanatiker. Jag har en Gud och andra kan ha sina egna. Kan inte förstå att människor ska strida om vilken Gud som är den rätta. Jag hejar på AIK, som åkte på stryk av Hammarby i går. Men det är inte hela världen, då finns det värre saker som kan ske. Se bara på alla de här flyktingarna i Europa. Det är många som strider för sin tro. Jag har min tro och andra får ha sin, det bryr jag mig inte om. Jag kan inte svara på vilken som är den rätta tro.