Problem

Med datorn. Synd att man inte känner någon som kan datorer. Jag tror att allt måste konigureras. Fast det värsta är ju att jag har så många saker som jag vill ha kvar alla bilder och gammla brev. Det är så svårt att få hjälp. Jag har en bror son som kan fast han har inte tid och på brorsans gammla arbete fins det han som har byggt datorn och han skulle kunna hjälpa mig fast då måste jag ha dit datorn + att få lla bilder och sånt jag vill spara på en cd-rom. Fast om han konfiguerar datorn så kanske jag inte längre kommer ut på nätet ja jag vet inte.

Arg på mig själv

Det är mycket jag ska göra fast jag tar inte tag i någonting. Känner mig så dålig. Skulle plugga.Jag har börjat en engelska kurs. Det är på grundskolenivå. Fast jag kan ju redan mycket fast varför inte en uppgradering. Nästa termin kommer det att bli egngelska A.

Mordet på Anders Gustavsson

Blev mördad bara 3 månader innan min olycka på samma plats som jag blev misshandlad. De har anhållit en man nu och jag hoppas verkligen att det mordet blir uppklarat. Kan inte fatta att en människa som begår ett sådant brott kan leva med det själv. Det måste vara någontig som är fel i hans skalle. Han är 41 år så han måste ha vart i samma ålder som jag när jag blev misshandlad. Han var 41 år och jag fyller 41 år i sommar. Fast om han blir dömd så kommer ändå inte Anders tillbaka. Men han måste ju få sona sitt brott. Men fängelsena i dag vad är det. Han som misshandlade mig blev först dömd till två års fängelse men den domen blev överklagad och han fick då tre år. Fast han kom ändå ut efter 2 ½ år han avek bara en gång för en permision. Men han fick ändå sitt straff i och med att han själv blev mördad ett par år efter frigivandet. Jag blev alldelles kall när jag fick höra det. Var till en kyrka och tände ett ljus för jag vill inte att någon ska dö av ett våldsbrott. Trots att man är skinnheads och inte har samma åsikter som jag.