Rån

Tänker på det här rånet som hände i går. Der verkar vara samma killar som rånade Securitas i Akalla och nu rånade de en bil i Hallunda. Fattar inte att när de väl har lyckas med de första rånet så måste de ju ha fått pengar varför då råna en till bil. Det är som om mycke vill ha mer. Det verkar som om rånare blir beroende på att skrämma och förnedra folk.

Smittat fästmön

Ja jag var ju sjuk hela förra veckan. Nu är det min fästmös tur.Tycker så synd om henne.Måste försöka pyssla om henne och inte sitta här och skriva. Hennes förkylning är mycket jobbigare i och med att hon även lider ut av astma. Tycker så synd om henne.

Söndag

Ja sista dagen innan jobbet drar i gång. Fast det har ju vart skönt att få sova ut. Kollat lite på andras bloggar. En del är väldigt bra och jag blir avundsjuk. Fast vadå jag gör så gott jag gör. Kan ju inte göra mer om andra inte gillar mina bloggar så är det upp till de. Jag tvingar de inte att läsa dem. Ja i dag då vad har hänt i dag? Vi gick till Globen för Ingelas kille skulle köpa en klocka. Fast han hittade ingen. Passade på att gå upp till jobbet. http://www.aftonbladet.se/ och titta till hur det var. Fast nu ska vi äta och i kväll börjar ju Bingolotto. Jag spelar ju det och jag har ju faktiskt vunnit en gång och vart nere i Göteborg och suttit på vinnar läktaren för ett par år sedan med Lasse Kroner. Får se om det blir någon vinst hoppet finns ju alltid.