Så smart att jag inte super i dag

14

November

Just idag är jag begåvad.

Många av oss tänker att vi måste vara lyckade, felfria och perfekta för att vara värdefulla. Men den kärlek vi alla behöver och innerst inne längtar mest efter kan vi varken köpa, vinna, jobba eller uppträda oss till. Den finns redan hos oss som en gåva, hur svårt det än kan vara att våga tro det.

Vad gör mig värdefull?


Ja att jag fortfarande nykter, en dag i taget. Att vi har en ACA och AA grupp i Rågsed. Att jag duger så som jag är. Jag är inte värdelös längre. Jag kanske inte är så där jättebegåvad. Fast jag är i alla fall så begåvad, så att jag låter bli att ta det första glaset alkoholhaltig dryck över 1%. För skulle jag börja dricka så hade jag raserat allt som jag har byggt upp. Min hjärnskada skulle förvärras.

 

Sluta med barnsligheterna

13 november

Vi ska inte säga ”ni valde fel”, utan nu är det vår skyldighet att hitta lösningen på detta.

                                   Stefan Löfven tror inte på nyval.


När det var så många som röstade på SD så måste de ju lyssna på folkets röster. Jag gillar heller inte SD:s politik, gillar inte heller M:s politik heller. Även Löfven har politik som jag inte gillar. Det finns nog ingen politiker som har en perfekt politik. Alltid finns det någonting hos dem som jag inte gillar. Det är därför SD har blivit så stora. Svenska folket vill ha någonting nytt. Så även Löfven får sluta käbbla. Jag håller mig till vänster, fast jag är inte komunist för den skull. Det är ju likadant med Vänsterpartiet, det finns de som inte vill samarbeta med dem heller. Bara för att de en gång i tiden hette VPK Vänster Partiet Komunisterna. Klart att det säkert finns någon komunist i vänstern, precis så som att det säkert finns någon nazist i SD. Det kan även finnas de som inte gillar vår invandrar politik i andra partier också. Men det är ju flera olika riksdags partier, sätt er ned och prata om det. Alla har ju olika åsikter, fast vi lever väl i ett åsiktsfritt sammhälle här i Sverige. Om det är så måga som har röstat på SD låt de komma in och få framföra sin åsikt, men jag hoppas att det är fler som är i mot den och röstar ned deras idiotiska förslag. SD är ju en höger inriktat parti. Ja då får vi väl tyvärr en höger inriktad regereing. Tyvärr då med kristersson som Stadsminister. Ett fyra års helvete framför oss. Ja vi som inte har det så gått ställt. Utförsäljning ut av bostäder, så inga ungdomar har råd med att flytta hemifrån. Stramara invadrings politik. Att stoppa såna som flyr i från krig till tryggheten här i Sverige. Stänga våra gränser och innesluta Sverige i en bubbla. 

 

Våga tro

12 november

Sätt alltid din tillit till Herren, öppna ditt hjärta inför honom.

                                             Ps 62 


 

I dag blev det ett bibelord.Jag vet inte om jag har en sådan tro, att jag har en sådan tillit till honom. Jag har väldigt svårt med tillit, det är ju knappt att jag tror på mig själv. Fast det är väl så som de säger i gemenskapen. Släpp taget och våga tro.

I dag är det måndag och jag har min AIK tröja på mig. Gnaget tog ju guldet igår, så då måste jag våga visa mig i min AIK tröja som jag fick ut av gruppen i min gemenskap som jag går på när jag fyllde femtio år.

Jag undrar vad det är jag ska öppna för hjärta till min herre, ja min Högre makt som de kallar herre. Jag har ju det mesta, klart att jag skulle ju vilja ha pengar så att jag slapp vända på slantarna. Men jag har ju en så länge bostad och jag kan ju äta någonting varje dag. Så jag har ju ingenting att klaga på. Det finns ju de som inte har någonting, som går omkring och tigger på gatorna. Så jag är ändå nöjd med det jag har.