I dag blir det en rolig historia

30 juni

En ung bilist hade råkat köra över en tupp på byvägen.

Eftersom han var en rättskaffens man gick han till bondgården, knackade på dörren och sa:

-   Jag är väldigt ledsen, men jag har kört över er tupp. Självklart är jag villig att ersätta den.                                        - Det går väl, sa bonden, hönshuset ligger där borta.


 

Ja stackars hönor, ja det var ju inte det som den unge mannen hade tänkt sig. Klart att vi måste kunna skratta ibland. Denna sista dag i juni månad. Nu är det bara nitton dagar tills jag går på semester. Och bara en morgon till att gå upp så här tidigt innan jag får sova hur länge jag vill i helgen. Fast jag brukar likt förbannat vakna tidigt.

 

Rörigt skrivbord, även i huvudet

29 juni

Tyranniet börjar mycket diskret med städade skrivbord.

                                                                         Harold Pinter (1930-2008)

                                                                                                          Tyrann


Det är därför mitt skrivbord ser för djävligt ut Jag brukar säga att i min oordning så har jag ordning. Men jag har faktiskt även kaos i min hjärna ibland. Jag har det väldigt rörigt på mitt skrivbord. På jobbet har jag inget skrivbord längre. Jag har ingen plats att sitta på ens. Vi får se i September om jag kommer att få någon plats uppe på redaktionen när jag börjar där. Fast nu är jag kvar på Schibsted och får springa runt i hela huset.

 

Vem var Harold Pinter då? En engelsk författare, och jag tror inte jag har läst något ut av hans verk.

Har en stor mage också.

28 juni 

 

Ossbån: - Viktväktarna

                   Har nått

                                  En Bred Uppslutning!


 

Det här är i från boken "Orginaltexter af JAHN CAMINJO HAR MAGE att Sticka Ut korthugget att stå ut med" Ja Jan Caminjo är en musik artist i från Göteborg som har skrivit en del knasiga böcker, vars texter man kan skratta åt. Här var en ut av texterna. Den får mig att tänka på min egna vikt. Nej nu ska jag gå till jobbet.