Vem ska man tro på??

Anna Sjödin  eller Babak Jemai Ärligt talat så tror jag inte på någon. Tror att båda är lika goda kålsupare. Båda lägger till och drar i från. Jag tror att Anna var kraftigt berusad och väldigt kaxig. Även vakten var nog väldigt hård. Det är det jag säger att där spriten går in där går vettet ut.

Kommentarer:

1 Anders:

skriven

Hej Christer!

Jag råkade snubbla in på Din sida. Först vill jag bara kommentera Anna/Dörrvakten. Själv har jag i nästan 30 års tid relativt ofta varit på krogen. Jag har supit skallen i bitar. Jag har vaknat utan att minnas hur jag kom hem. Jag har spytt. Jag har blivit utkastad. Och jag har blivit portad på vissa ställen, (på ett ställe i ett helt år!). Jag har inte gillat vakterna, när de kastat ut mig och/eller portat mig.

Men jag har ALDRIG blivit misshandlad av någon vakt.

Jag vet inte vem av Anna eller vakten som har rätt, men visst vore det konstigt om en vakt misshandlar Anna, som dessutom är tjej, om hon inte var väldigt aggressiv, när de aldrig har misshandlat mig, en "stökig" kille?

Men egentligen ville jag skriva till Dig, för att höra hur Du mår idag? Bra, hoppas jag! De sviter som Du fick 1995, med talet och balansen, har de blivit bättre?

Sköt om Dig!

2 Anders:

skriven

Hej Christer!
På lördagskvällen den 11/2 skrev jag en kommentar till Dig. Nu på natten tänkte jag titta efter om Du redan hade svarat. Min kommentar ser jag inte... Har Du fått nån kommentar från mig? Må gott!
Anders.

3 Anders:

skriven

Ha, ha! Nu ser jag. Mitt fel... Kommentarerna syns inte förrän Du har godkänt dem... Sov Gott!

Kommentera här: