Min självömkan

Dagliga Reflektioner 30 september.

CIRKELN OCH TRIANGELN.

Cirkeln står för hela AA-världen och triangeln står för AAs tre legat: tillfrisknande, enighet och service. I vår härliga nya värld har vi funnit frihet från vår dödliga besatthet.
(AA COMES OF AGE,p.139)

Tidigt I mitt AA-liv engagerade jag mig i servicearbete och jag tyckte att förklaringen till AA-logan var mycket passande. Först en cirkel av kärlek och tjänande med en välbalanserad triangel inuti. Triangelns bas representerar tillfrisknandet genom de tolv stegen. Så de två sidor som representerar enighet och service. De tre sidorna i triangeln är lika. När jag växte i AA identifierade jag snart mig själv med denna symbol. Jag är cirkeln, och triangelns sidor representerar tre aspekter av min personlighet: fysisk och känslomässig hälsa och så andlighet, som är symbolens bas. Sammantagna ger dessa tre aspekter av min personlighet upphov till ett nyktert och lyckligt liv.


Ja jag lider nog ut av självömkan, inte för att jag är medveten om det, fast har ju fått höra om det. Jag har nu slutat att dela med mig det här på facebook. Om de är någon som vill läsa om hur jag gör så kanske de har sparat adressen eller sett på min hemsida. Jag delar ju mest för mig själv och hoppas att det kan hjälpa någon mig hjälper det genom att få ut det jag tänker och känner.