Att få kritik

7 juli

 

…detta är att lära sig. Plötsligt förstår man något som man har förstått hela livet – men på ett nytt sätt.

 

Vi förändras av våra erfarenheter. På samma sätt förändras våra kunskaper. Genom erfarenheterna mognar vi, blir mer upplysta, och genom vår ökande medvetenhet växer våra insikter. Vi lär för alltid av livet, och de lärdomar vi får är avsedda enbart för oss. Det är glädjerikt att veta att vi aldrig ska sluta lära oss, och att varje dag ger oss en ny möjlighet att komma lite längre på väg att bli den person det är meningen att vi ska bli.

För att få djupare förståelse måste man vara öppen för andras idéer och villig att skiljas från sina egna åsikter. Vi kommer att få många tillfällen att byta ut åsikter som vi har växt ifrån. Under vårt tillfrisknande har vi hela tiden upptäckt nya tolkningar av gamla tankar. Och vi ska fortsätta att fördjupa vår förståelse.

Varje situation, varje människa, varje känsla, varje tanke är lite annorlunda för var gång vi stöter på den. Det är just det som gör livet så förunderligt rikt.

 

Varje enskilt ögonblick ger mig tillfälle att lära känna mig själv bättre och förstå vad jag har att ge här i livet. Jag ska glädjas åt att mina tankar och åsikter kommer att förändras.


Jag är ju även ett vuxet barn och har svårt att ta kritik. Svårt att göra fel. Jag har en blogg där jag har försökt att översätta Strengthening my recovery till svenska. Jag är dålig på engelska så jag har skrivit in deni Google översätt. Jag la upp den på vuxna barn i går. Jag hade sagt att jag ville ha kritik och jag fick folk som kritiserade min text, det var jobbigt att få kritik. Jag har väldigt svårt att ta kritik.

 

I dag så är det fotboll Sverige spelar mot  England i kvartsfinal. Så det är bara att sätta på sig Sverige tröjan i dag. Hej på Sverige, fast tyvärr så kommer vi att sitta hemma. Men i semifinalen ska jag försöka komma ut och s dem gå till final.

Kommentera här: