Måste ha humor i dag

9 november

 

Medan en slaktare motar bort en hund från affären ser han att den har en hundring och en lapp i munnen.

På lappen står det:

-        Fem lammstekar, tack!

Den förvånade slaktaren tar hundralappen och stoppar en påse med fem lammstekar i hundens mun, sedan stänger han snabbt affären. Slaktaren följer efter hunden som snällt väntar på grönt ljus och ser sig om åt båda håll innan den korsar gatan och går mot busshållplatsen. Hunden tittar på tid-tabellen och sätter sig på bänken för att vänta. När en buss kommer går han fram och ser efter vilket nummer det är på bussen, sedan stiger han på. Slaktaren följer gapande efter.

Medan bussen kör ut mot förorterna tittar hunden ut på det förbipasserande landskapet. Efter ett tag ställer han sig på sina baktassar och trycker på stoppknappen. Hunden går av bussen och slaktaren följer efter.

Hunden springer fram till ett hus och släpper ned påsen på trappan. Han går tillbaka på gången, tar sats och kastar sig mot dörren. Bam! Han gör det igen och igen, men får inget svar. Hunden hoppar upp mot väggen, springer runt huset ett varv, bankar huvudet mot ett fönster och sätter sig sedan att vänta vid dörren. En stor kille öppnar och börjar skälla på hunden.

Slaktaren rusar fram och skriker till killen:

-        Vad sjutton gör du? Den här hunden är ett geni!

Ägaren svarar:

-        Geni, kyss mej i röven. Det är andra gången den här veckan som han glömmer sin nyckel! 


 

Jag måste ju få skratta lite i dag. Eftersom de har valt en ny pressident i USA. Donald Trump är på väg att bli USA:s nästa pressident. De är precis som med SD ingen tror att de ska ta makten i Sverige. Fast i nästa val så kan Åkesson sitta som stadsminister. Jag undrar hur det kommer att bli då? Ja vi får se hur det går i världen. Jag hade hoppats på Clinton men nu så blir det Trump och jag är inte så insatt i det amerikanska valet.

Det är ju likadant med den svenska politiken, jag vet ju inte så mycket om SD:s politik. Dem jag röstade på blev ju inte heller inbjudna ut av regeringen. Är inte mycket för politik. Nej frukost och sedan arbete och det kommer att vara mycket Amerikanska valet i tidningen i dag.

Kommentera här: